Salotos “Grožiui ir sveikatai”

Rekomenduoju rudeninį ir žiemą valgyti daug skaidulų turinčias daržoves  ir gaminti patiekalus iš morkų,salierų,ropių, moliūgų ir kopūstinių daržovių.

1 morka, šiaudeliais

200 g moliūgo, šiaudeliais

150 g saliero šaknies, sutarkuoti šiaudeliais

2 žiedynai kalafijoro, pasmulkinti

2 lapai pekino kopūsto, smulkiai supjaustyti

2 š saulėgrąžų ar moliūgų sėklų

2 š moliūgų sėklų aliejaus

2 š citrinos sulčių arba natūralaus obuolių acto

1/2a.š. druskos

Eiga:

Daržoves sutarkuoti, supjaustyti, pagardini aliejumi, citrinos sultimis, druska ir ,jei trūksta aštrumo, pipirais.

Pabarstyti sėklomis ir gardžiuotis lėtai kramtant. Kiekis neribojamas!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *