Konjako makaronai su azijietišku padažu

Reikės:

Eiga:

  1. Supjaustome vištieną kubeliais, svogūną, morką ir papriką juostelėmis.
  2. Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame vištieną ir kepame apie 5min ant didelės kaitros, įberiame druskos ir pipirų.
  3. Tuomet sudedame svogūnus ir smulkintą česnaką, pakepiname kelias minutes ir tuomet sudedame daržoves, kepiname viską dar kelias minutes.
  4. Padarome padažą: sumaišome “Coconut Aminos”, skrudintų sezamų sėklų aliejų, medų, viską išmaišome ir supilame į keptuvę.
  5. Nupilame makaronų skysti ir užvirus padažui sudedame makaronus į keptuvę ir kepame 5-7min. kol makaronai sušils.
  6. Į lėkštę dedame makaronus, Edamame sojų pupeles ir apibarstome sezamo sėklomis

Skanaus!


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.