Migdoliniai sausainiai su bananais ir šokoladu

Reikės:

Eiga:

  1. Bananą virtuviniu trintuvu sutriname iki vientisos masės
  2. Į bananų masę įmaišome migdolų miltus ir susmulkintą šokoladą
  3. Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi, formuojame norimos formos sausainiukus (taip pat galime dėti tešlą šaukštu) ir kepame 180°C temperatūroje, apie 20 min.

Skanaus!


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.