Prancūžiškas padažas „Bearnaise“, 270 g.
Sudėtis: rapsų aliejus (71%), Prancūzijoje laisvai auginamų vištų kiaušinių tryniai, baltasis vynas, raudonojo vyno actas, askaloniniai česnakai (2%), Guérande druska, peletrūnas (0,95%), citrinų rūgštis, baltieji pipirai.
Energinė vertė 100 g:
2816 kJ (685 kcal)
Riebalai 75 g
Įskaitant riebalų rūgštis:
– Sotieji 5,5g
Angliavandeniai 0,7g
Cukrus 0,8g
Baltymai 2,3g
Druska 1,03 g
Rapsų aliejaus, peletrūno ir askaloninių česnakų kilmė: Prancūzija.
Tradicinis majonezas „La Tourangelle“, 270 g.
Sudėtis: Saulėgrąžų aliejus, kiaušiniai, Dižono garstyčios (vanduo, garstyčių sėklos, actas, druska), actas, vanduo, citrinos sultys, Guérande druska, baltieji pipirai, paprika, ciberžolė.
Maistinė vertė 100g: 3035 kJ (738 kcal) Riebalai 81g. Iš kurių: – Sočiųjų 6,4g. Angliavandeniai 0g. Iš kurių cukrų 0g. Baltymai 1,8g. Druska 0,69 g.
Česnakinis majonezas, 270 g.
Sudėtis: rapsų aliejus,(rapsų aliejus, česnakai), kiaušiniai, vanduo, actas, citrinų sultys, druska, baltieji pipirai, paprika.
Maistinė vertė 100g: 2981 kJ (718 kcal) Riebalai 79 g Iš kurių: – Sotieji 6,2g Angliavandeniai 0g Iš kurių cukrų 0g Baltymai 2,2g Druska 0,78g
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.