Reikės:
Pagrindui:
- 100g. migdolų miltų
- 40g. sviesto
- 1 v.š. probiotinės ląstelienos sirupo “Nick’s Fiber Syrup Maple”
Kremui:
- 450g. maskarponės sūrio
- 250ml grietinėlės
- 4 v.š. probiotinės ląstelienos sirupo “Nick’s Fiber Syrup Maple” (jei norisi saldžiau dėti šiek tiek daugiau)
- 1 a.š. agaro miltelių
- 50ml. šalto vandens
Mangų sluoksniui:
- 4-5 vnt. gerai prinokusių mangų (taip pat galima naudoti jau pagamintą mangų tyrę)
- 50 ml. kokosų pieno
- 1 a.š. agaro miltelių
- 50 ml. šalto vandens
Eiga:
- Išlydome sviestą ir dubenėlyje sumaišome migdolų miltus su sviestu ir sirupu.
- Į torto formą supilame masę, pirštais išlyginame ir suspaudžiame ją kol susidarys vientisas pagrindas.
- Pagrindą dedame į šaldymo kamerą, kol pagaminsime kremą.
- Maskarponės sūrį sumaišome kartu su grietinėle ir sirupu.
- 50 ml. šaltame vandenyje ištirpiname 1 a.š. agaro miltelių ir supilame į maskarponės bei grietinėlės masę.
- Visą šią masę supilame ant pado ir padedame į šaldytuvą sustingti (30 min.).
- Blenderiu sutriname mangus ir petriname per sietelį, kad neliktų gumulėlių, įpilame 50 ml. kokosų pieno ir viską gerai išmaišome.
- 50 ml. šaltame vandenyje ištirpiname 1 a.š. agaro miltelių ir supilame į mangų masę.
- Ant torto supilame trečią sluoksnį ir dedame į šaldytuvą dar 30 min.
- Sustingus tortui jį papuošiame uogomis.
Skanaus!
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes