Nekeptas maskarponės sūrio tortas su mangais

Reikės:

Pagrindui:

Kremui:

Mangų sluoksniui:

  • 4-5 vnt. gerai prinokusių mangų (taip pat galima naudoti jau pagamintą mangų tyrę)
  • 50 ml. kokosų pieno
  • 1 a.š. agaro miltelių
  • 50 ml. šalto vandens

Eiga:

  1. Išlydome sviestą ir dubenėlyje sumaišome migdolų miltus su sviestu ir sirupu.
  2. Į torto formą supilame masę, pirštais išlyginame ir suspaudžiame ją kol susidarys vientisas pagrindas.
  3. Pagrindą dedame į šaldymo kamerą, kol pagaminsime kremą.
  4. Maskarponės sūrį sumaišome kartu su grietinėle ir sirupu.
  5. 50 ml. šaltame vandenyje ištirpiname 1 a.š. agaro miltelių ir supilame į maskarponės bei grietinėlės masę.
  6. Visą šią masę supilame ant pado ir padedame į šaldytuvą sustingti (30 min.).
  7. Blenderiu sutriname mangus ir petriname per sietelį, kad neliktų gumulėlių, įpilame 50 ml. kokosų pieno ir viską gerai išmaišome.
  8. 50 ml. šaltame vandenyje ištirpiname 1 a.š. agaro miltelių ir supilame į mangų masę.
  9. Ant torto supilame trečią sluoksnį ir dedame į šaldytuvą dar 30 min.
  10. Sustingus tortui jį papuošiame uogomis.

Skanaus!


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.