Salotos “Grožiui ir sveikatai”

Rekomenduoju rudeninį ir žiemą valgyti daug skaidulų turinčias daržoves  ir gaminti patiekalus iš morkų,salierų,ropių, moliūgų ir kopūstinių daržovių.

Salotoms reikės:

Salotos gaminamos eiga:

Daržoves sutarkuoti, supjaustyti, pagardini aliejumi, citrinos sultimis, druska ir , jei salotoms trūksta aštrumo, pipirais.

Pabarstyti sėklomis ir gardžiuotis lėtai kramtant. Kiekis neribojamas!

Rita Šilenskienė

Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.