Konjako makaronai su pomidorais be glitimo, angliavandenių, riebalų ir cukraus yra tikras skaidulų šaltinis. Konjako makaronams gaminti naudojami konjako augalo (Amorphophallus konjac) stiebagumbiai. Šie makaronai ilgam suteikia sotumo jausmą.
Konjako makaronų nereikia papildomai virti, juos galima valgyti iš karto, pagardinus sojos ar kitu padažu, taip pat dėti į sultinius ar pagardinus prieskoniais ir kitais ingredientais pasikepti keptuvėje.
Skonis: neutralus, švelnaus daržovių aromato;
Spalva: gelsva;
Kvapas: švelnus daržovių.
Alma Urbanavičiūtė (įsigijo produktą) –
Labai lengva paruošti, gaminau su saulėje džiovintais pomidorais ir sojos grietinėle ir labai patiko. Labiausiai patiko greitas paruošimas ir tikrai geras skonis.