Aguoniniai keksiukai – tinka KETO

AGUONINIAI KEKSIUKAI

(16 vnt. po 72g. Viso kepinio svoris – 1150 g.)

INGREDIENTAI:

A:

B:

  • 1 pipetė stevijos;
  • 6 kiaušiniai;
  • 200 g ištirpinto sviesto;
  • 150 g jogurto + 1 a.š. sodos.

C:

aguoniniai keksiukai

Gaminimo eiga:

  1. A ingredientus suberti į mikserio indą ir malti 1 minutę didžiausius greičiu. 1min/10. Palikti inde.
  2. Supilti į plakiklio indą B ingredientus ir viską suplakti vėl 1 min/10. Palikti inde.
  3. Suberti miltus ir vėl suplakti 1 minutę /10. Išpilstyti į keksiukų formeles ir kepti apie 30min/170C su oro pūtimu, kol keksiukai gražiai iškils ir vos paruduos.
  4. Atvėsinti ir išimti iš formelių. Šventėms keksiukus galima papuošti ištirpintu šokoladu, pabarstukais.

Maistinė vertė 100g produkto (1,5 keksiuko):

  • 100g  –  420kcal
  • Baltymų – 14,17g
  • Angliavandenių -12,7 g
  • Iš kurių skaidulų – 9,9 g
  • Natūralių cukrų – 0,6 g
  • Cukrų – 1,62 g
  • Riebalų – 40,44g

aguoniniai keksiukai

Skanaus jums linki,

Rita Šilenskienė

Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Vienas komentaras po “Aguoniniai keksiukai – tinka KETO