Aguoniniai keksiukai – tinka KETO

AGUONINIAI KEKSIUKAI

(16 vnt. po 72g. Viso kepinio svoris – 1150 g.)

INGREDIENTAI:

A:

B:

  • 1 pipetė stevijos;
  • 6 kiaušiniai;
  • 200 g ištirpinto sviesto;
  • 150 g jogurto + 1 a.š. sodos.

C:

aguoniniai keksiukai

Gaminimo eiga:

  1. A ingredientus suberti į mikserio indą ir malti 1 minutę didžiausius greičiu. 1min/10. Palikti inde.
  2. Supilti į plakiklio indą B ingredientus ir viską suplakti vėl 1 min/10. Palikti inde.
  3. Suberti miltus ir vėl suplakti 1 minutę /10. Išpilstyti į keksiukų formeles ir kepti apie 30min/170C su oro pūtimu, kol keksiukai gražiai iškils ir vos paruduos.
  4. Atvėsinti ir išimti iš formelių. Šventėms keksiukus galima papuošti ištirpintu šokoladu, pabarstukais.

Maistinė vertė 100g produkto (1,5 keksiuko):

  • 100g  –  420kcal
  • Baltymų – 14,17g
  • Angliavandenių -12,7 g
  • Iš kurių skaidulų – 9,9 g
  • Natūralių cukrų – 0,6 g
  • Cukrų – 1,62 g
  • Riebalų – 40,44g

aguoniniai keksiukai

Skanaus jums linki,

Rita Šilenskienė

Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


Vienas komentaras po “Aguoniniai keksiukai – tinka KETO