Tuno užtepėle

Ingredientai:

Eiga:

  1. Iš tuno skardinės nupilame didžiąją dalį vandens. Į dubenėlį dedame tuną, susmulkintus krapus, svogūną, druską, pipirus ir majonezą, viską išmaišome.
  2. Patiekiame su tortilija ar Jūsų mėgstama duona ir salotų lapais.

*galite pridėti papildomų ingredientų, pavyzdžiui, kaparėlių, marinuotų agurkų, pomidorų ar kiaušinių.

Skanaus!


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.