„Konjac“ makaronai su špinatais, pomidorais ir pecorino sūriu🍝🥬🍅🧀

Reikės:

🍅 Konjako makaronų;

🍅 Saujelės „Cherry“ pomidoriukų;

🍅 Keletos saulėje džiovintų pomidorų;

🍅 Šviežių špinatų (50g);

🍅 1 skiltelė česnako;

🍅 Pecorino sūrio;

🍅 1 v.š. pesto padažo;

🍅 Truputį vandens kuriame virė makaronai;

🍅 Druskos, pipirų.

Gamyba:

Makaronus išverdame kaip nurodo gamintojas ant pakuotės.

Į keptuvę pilame šlakelį aliejaus ir jame apkepiname smulkintą česnaką, dedame saulėje džiovintus pomidorus, Cherry pomidorus ir truputį pakepiname. Galiausiai sudedame špinatus, pesto padažą, pilame makaronų vandens. Beriame druskos, pipirų, sudedame makaronus. Viską gerai išmaišome ir paliekame su tarkuotu pecorino sūriu.

Skanaus!🤗

Receptas pagal: Aurimą Alionį, Instagram: @aurimelio_virtuve.


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.