Reikės:
- 500g. vištienos
- 1v.š. Wok Thai aliejaus
- 2 v.š. Coconut Aminos arba sojos padažo
- 1 a.š. probiotinės ląstelienos sirupo “Nick’s Fiber Syrup Maple”
- 1 vnt. mango
- 1vnt. raudonojo svogūno
- 2 vnt. avokado
- 1vnt. paprikos
- kalendros (pagal skonį)
- žaliosios citrinos
- vynuogių kauliukų aliejaus
- ryžių
- druskos
- pipirų
Eiga:
- Supjaustome vištieną norimo dydžio kepsniukais.
- Sumaišome padažą: Wok Thai aliejų, Coconut Aminos padažą, sirupą, žiupsnelį druskos ir pipirų.
- Šį padažą pilame ant vištienos, išmaišome ir paliekame 2 val. pasimarinuoti.
- Verdame ryžius pagal pakelio instrukciją.
- Mangą, raudonąjį svogūną, avokadą ir papriką supjaustome mažais kubeliais, susmulkiname kalendrą. Užpilame vynuogių kauliukų aliejaus, įberiame druskos, pipirų ir įspaudžiame žaliosios citrinos sulčių. Viską sumaišome.
- Iškepame vištieną keptuvėje su šlakeliu vynuogių aliejaus arba gruzdintuvėje.
- Į dubenėlį dedame ryžius, vištieną ir salotas.
Skanaus!
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes