Vištiena tailandietiškai

Reikės:

Eiga:

  1. Supjaustome vištieną norimo dydžio kepsniukais.
  2. Sumaišome padažą: Wok Thai aliejų, Coconut Aminos padažą, sirupą, žiupsnelį druskos ir pipirų.
  3. Šį padažą pilame ant vištienos, išmaišome ir paliekame 2 val. pasimarinuoti.
  4. Verdame ryžius pagal pakelio instrukciją.
  5. Mangą, raudonąjį svogūną, avokadą ir papriką supjaustome mažais kubeliais, susmulkiname kalendrą. Užpilame vynuogių kauliukų aliejaus, įberiame druskos, pipirų ir įspaudžiame žaliosios citrinos sulčių. Viską sumaišome.
  6. Iškepame vištieną keptuvėje su šlakeliu vynuogių aliejaus arba gruzdintuvėje.
  7. Į dubenėlį dedame ryžius, vištieną ir salotas.

Skanaus!


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.