Obuoliniai blynai

Ingredientai:

  • 1 obuolio
  • 2 kiaušinių
  • 120g graikiško jogurto
  • 3 šaukštų saldiklio (naudojau eritritolį)
  • 1 šaukštelio cinamono
  • 60g avižinių miltų
  • 40g migdolų miltų
  • 1 šaukštelio kepimo sodos
  • Žiupsnelio druskos
  • Kakavos sviesto (kepimui)

Papuošimui:

Gaminimo eiga:

  1. Obuolį sutarkuojame.
  2. Į dubenį dedame kiaušinius, graikišką jogurtą, saldiklį ir druską. Viską gerai išmaišome. Sudedame tarkuotą obuolį ir vėl viską permaišome.
  3. Į kitą dubenį supilame migdolų ir avižinius miltus, beriame kepimo sodos ir išmaišome. Išmaišytus miltus supilame į obuolių masę ir gerai išmaišome. Paliekame apie 10-15min pastovėti kol miltai šiek tiek išbrings.
  4. Keptuvę patepame kakavos sviestu ir dedame kepti blynus.
  5. Iškeptus blynus sudedame į lėkštę, ant viršaus dedame kelis šaukštus ledų ir viską apšlakstome Nick‘s klevų sirupu.

Skanaus!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas pagal: Deividą Prunskų, Instagram: @d.p.kitchen


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.