Obuoliniai blynai

Ingredientai:

  • 1 obuolio
  • 2 kiaušinių
  • 120g graikiško jogurto
  • 3 šaukštų saldiklio (naudojau eritritolį)
  • 1 šaukštelio cinamono
  • 60g avižinių miltų
  • 40g migdolų miltų
  • 1 šaukštelio kepimo sodos
  • Žiupsnelio druskos
  • Kakavos sviesto (kepimui)

Papuošimui:

Gaminimo eiga:

  1. Obuolį sutarkuojame.
  2. Į dubenį dedame kiaušinius, graikišką jogurtą, saldiklį ir druską. Viską gerai išmaišome. Sudedame tarkuotą obuolį ir vėl viską permaišome.
  3. Į kitą dubenį supilame migdolų ir avižinius miltus, beriame kepimo sodos ir išmaišome. Išmaišytus miltus supilame į obuolių masę ir gerai išmaišome. Paliekame apie 10-15min pastovėti kol miltai šiek tiek išbrings.
  4. Keptuvę patepame kakavos sviestu ir dedame kepti blynus.
  5. Iškeptus blynus sudedame į lėkštę, ant viršaus dedame kelis šaukštus ledų ir viską apšlakstome Nick‘s klevų sirupu.

Skanaus!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas pagal: Deividą Prunskų, Instagram: @d.p.kitchen


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.