Apelsininiai keksiukai – tinka KETO

Apelsininiai keksiukai – 16 vnt.

Patiekalui pagaminti reikės:

Papildomai: 30 g. goji uogų arba kitų uogų.

Ingredientai

Gaminimo eiga:

  1. Visus ingredientus sudėti į plaktuvą ir suplakti iki vientisos minkštos masės 1min./10.
  2. Į tešlą įmaišyti džiovintas goji uogas ir tešlą paskirstyti į keksines formeles. Kepti 25-30 min./175°C su oro pūtimu. Stebėti, kad keksiukai gražiai iškiltų ir paruduotų paviršius, bet neapsviltų. Atvėsinti ir išimti iš formelių.

Apelsininiai keksiukai

100 g. maistinė vertė:

  • Kalorijos – 390 kcal.
  • Baltymai – 12 g.
  • Riebalai 31 g.
  • Angliavandeniai 14 g.

Skanaus jums linki,

Rita Šilenskienė

Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Vienas komentaras po “Apelsininiai keksiukai – tinka KETO