Špinatų desertiniai vafliai

Ingredientai:

„Šlapi ingredientai“

špinatų vafliai

„Sausi“ ingredientai:

Gamybos eiga:

  1. Moliūgo sėklas sumalti iki miltų 10sek./10. Palikti inde.
  2. Sudėti visus šlapius ingredientu“ ir suplakti iki vientisos žalios masės 1min./10. Palikti inde.
  3. Sudėti sausus ingredientus ir dar kartą sumaišyti, kol tešla sutirštės. 20sek./7.

Pirmą kartą kepant, patepti keptuvę kokosų aliejumi. Patiekti blynelius–vafliukus su natūraliu jogurtu.

Rita Šilenskienė

Receptą Jums paruošė: subalansuotos mitybos ekspertė Rita Šilenskienė


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.