Žalieji kotletukai su cukinijos garnyru

Žalieji kotletukai su cukinijos garnyru

4 porcijos

Po 4 šakeles krapų, petražolių, bazilikų, gelsvės

4-5 skilt. česnakų

400 paukštienos krūtinėlės

1 svogūnas

1 cukinija

2 v. š. miso pastos

1 v. š. kokoso aliejaus

Prieskoniai: druska, pipirai, mairūnas.

Žalieji kotletukai su cukinijos garnyru

Eiga

Smulkintuvu sukapoti visas žoleles ir česnakus. Palikti smulkintuvo inde 5 sek./8.

Sudėti gabaliukais supjaustytą paukštieną, suberti prieskonius ir sukapoti iki vientisos žalios masės. 20 sek./7.

Troškintuve ištirpinti kokoso aliejų ir tuoj pat sudėkite žaliuosius kukuliukus, nelaukdami kol jis įkais. Apiberkite cukinijos kubeliais ir paskirstykite tolygiai miso pastos. 

Uždengti ir troškinti 20-25 min ant nedidelės ugnies. Iš cukinijų išsiskirs drėgmė ir užteks skysčio. Jei per daug įkaitinsite, prireiks papildomai skysčio.

Valgyti su pomidorais ar kitomis sezoninėmis daržovėmis.

Susiję produktai

Ritos Šilenskienės portretas

Rita Šilenskienė

Subalansuotos mitybos ekspertė

 


Landing 2

Kviečiu prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinuosi 2-3 naujais ir sveikais receptais ir straipsniais apie įvairius mitybos ir geros savijautos aspektus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *