Keto pusryčiai

1 porcija:
  • 1/2 v. š. ghee sviesto – ištirpinti keptuvėje
  • saujelė supjaustyto mėlynojo kopūsto
  • 1/4 raudonos paprikos – supjaustyti kubeliais
  • 3-4 juostelės švelniai sūdytos lašišos
  • 6-8 kaparėliai
  • 1 kiaušinis
Pagardinimui: druska, pipirai, citrinos sultys, alyvuogių aliejus.
Viską troškinti tik kelias minutes, kol pabals žuvis ir kiaušinio baltymas.

Rita Šilenskienė

Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.