1 kg ledų!!!

500 g juodųjų serbentų (žiemą tiks ir šaldyti) arba šilauogių/mėlynių

70 g Fibre Syrup Gold  arba klevų/agavų sirupo ar medaus

300 g kokosų pieno

250 g mascarpone ar riccota sūrio

30 g čija sėklų

EIGA:

Į plakiklį supilti juoduosius serbentus, kokoso pieną ir saldiklį. Suplakti apie minutę.

Sudėti pasirinktą sūrį, čija sėklas ir dar kartą suplakti. Supilti į ledų formeles ar šaldymo indą ir palikti šaldiklyje nors kelioms valandoms. Galima dėti 60 g čija ir nedėti į šaldiklį, nes sėklos išbrinks ir pasidarys ledų masė. laikyti šaldytuve kol suvalgysite.

Patiekiant įberti dar uogų, pabarstyti šokolado drožlėmis.