Šiais metais pase įsirašysiu dar vienus metus… Džiaugiuosi, kad kinta tik skaičiai:). Savo svečius šiais metais vaišinsiu būtent šiuo tortu.

Padui reikės:

50 g sezamų sėklų

200 g išmirkytų migdolo riešutų

150 g džiovintų slyvų

100 g ištirpinto kokoso aliejaus

Viską suplakti plakikliu, iškloti atsidarančią torto formą ir padėti į šaldiklį kol pasigaminsime įdarą.

Įdaras:

400 g natūralaus jogurto

500 g braškių

150 ml vandens

1 arbat.š. su kaupu agar-agaro

1 pipetė STEVIJOS SU BRAŠKĖMIS 

Braškių, mėtų lapelių ir pistacijų – papuošimui

Vandenyje ištirpinti agarą ir užvirti. Intensyviai maišyti ir virti 10 sekundžių.

Plakiklyje suplakti visus įdaro ingredientus ir supilti į formą. Tuoj pat puoųti paviršių, nes greitai stingsta.

Palaikyti nšaldytuve nors 20 minučių.

Skanaus