Kretietiški minkšti ledai

Kretietiški minkšti ledai – tinka keto mitybai.

2 porcijoms kretietiškų ledų reikės:

Kretietiškų ledų pagardai:

kretietiški ledai

Kretietiškų ledų gamybos eiga:

  1. Riešutus ir šaltas uogas sudėti į plakiklio indą ir sumalti kuo smulkiau. 20sek./5. Palikti inde.
  2. Sudėti likusius ingredientus ir dar kartą viską suplakti iki glotnios ledų masės. Jei uogos šviežios, reikės daugiau kerobos sėklų miltelių (gumos). 20sek./6
  3. Patiekiant ledus, juos galite puošti kokoso drožlėmis, skaldytomis kakavos pupelėmis, džiovintais mėlynių milteliais ir, žinoma, saldumo mėgėjams gomurį pakutens kerobos sirupas.

kretietiški ledai

Maistinė vertė:

100 g          263 kcal 5 g baltymų 24 g riebalų 9 g angliavandenių

Skanaus Jums linki

Rita Šilenskienė

Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *