“Kalnelis kiaušiniams” – 2 porcijos

Ingredientai:

  • 2 vidutinės morkos
  • 1 avokadas
  • 4 kietai virti kiaušiniai
  • 1/2 balto svogūno
  • 4 žiedynėliai brokolio
  • 4-5 svogūnų laiškai
  • 10 pienių lapelių

Padažui:

kiaušiniai

Gaminimo eiga:

  1. Morkas sutarkuoti kuo smulkiau ir sudėti į dvi lėkštes kaip pagrindą.
  2. Toliau sluoksniuoti: smulkiai supjaustytą svogūną, kuo smulkiau supjaustytą brokolį, sukapotus kubeliais kiaušinius, avokadą, ant viršaus – svogūno laiškus ir pienių lapelius.
  3. Suplakti visus padažo ingredientus ir pašlakstyti prieš patiekiant.

Skanaus jums linki,

Rita Šilenskienė

Ritos Šilenskienės portretas

Dietistė ir “Pirmo Šaukšto” įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.