Ingredientai:
- 2 vidutinės morkos
- 1 avokadas
- 4 kietai virti kiaušiniai
- 1/2 balto svogūno
- 4 žiedynėliai brokolio
- 4-5 svogūnų laiškai
- 10 pienių lapelių
Padažui:
- 1 v.š. riešutų sviesto (tinka migdolų, žemės riešutų ar anakardžių)
- 4 v.š. alyvuogių aliejaus
- 2 v.š. nefiltruoto obuolių acto
- 2 v.š. sojų padažo be gliuteno
- Druskos, pipirų
Gaminimo eiga:
- Morkas sutarkuoti kuo smulkiau ir sudėti į dvi lėkštes kaip pagrindą.
- Toliau sluoksniuoti: smulkiai supjaustytą svogūną, kuo smulkiau supjaustytą brokolį, sukapotus kubeliais kiaušinius, avokadą, ant viršaus – svogūno laiškus ir pienių lapelius.
- Suplakti visus padažo ingredientus ir pašlakstyti prieš patiekiant.
Skanaus jums linki,

Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes