“Kalnelis kiaušiniams” – 2 porcijos

Ingredientai:

  • 2 vidutinės morkos
  • 1 avokadas
  • 4 kietai virti kiaušiniai
  • 1/2 balto svogūno
  • 4 žiedynėliai brokolio
  • 4-5 svogūnų laiškai
  • 10 pienių lapelių

Padažui:

kiaušiniai

Gaminimo eiga:

  1. Morkas sutarkuoti kuo smulkiau ir sudėti į dvi lėkštes kaip pagrindą.
  2. Toliau sluoksniuoti: smulkiai supjaustytą svogūną, kuo smulkiau supjaustytą brokolį, sukapotus kubeliais kiaušinius, avokadą, ant viršaus – svogūno laiškus ir pienių lapelius.
  3. Suplakti visus padažo ingredientus ir pašlakstyti prieš patiekiant.

Skanaus jums linki,

Rita Šilenskienė

Ritos Šilenskienės portretas

Dietistė ir “Pirmo Šaukšto” įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.