Įdaryti kiaušiniai su konjako makaronais – tinka KETO

Ingredientai (1 porcijai):

  •   50 gramų konjako makaronų
  •   2 kiaušiniai
  •   100 gramų konservuoto tuno
  •   15 žalių alyvuogių be kauliukų
  •   ½ agurko
Majonezui:
  •   1 kiaušinio trynys
  •   Pirmo spaudimo alyvuogių aliejus (~5 šaukštai)
  •   Citrinos sultys
  •   Druska

įdaryti kiaušiniai

Gaminimo eiga:

1. Du kiaušinius į puodą su vandeniu, kai pradės virti, sumažinkite ugnį ir palikite virti 12 minučių. Nusausinkite ir atidėkite, kol visiškai atvės.
2. Ruošiame majonezą. Į dubenį įmušame vieno kiaušinio trynį ir išplakame. Plakant trynį po truputį supilame alyvuogių aliejų. Paskaninkite žiupsneliu druskos ir šlakeliu citrinos sulčių.
3. Į dubenį sudėkite konservuotą tuną, pjaustytas alyvuoges, šaukštelį majonezo, susmulkintus konjako makaronus ir smulkiai pjaustytą agurką. Gerai išmaišykite ir atidėkite.
4. Kiaušinius nulupkite ir perpjaukite pusiau, išimkite trynį ir įmaišykite į įdarą. Pusę trynio pasilikite papuošimui.
5. Į lėkštę sudėkite kiaušinių baltymus ir gausiai užpildykite paruoštu įdaru. Papuoškite susmulkintu tryniu ir žiupsneliu raudonėlio.
Skanaus!

Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.