Įdaryti kiaušiniai su konjako makaronais – tinka KETO

Ingredientai (1 porcijai):

  •   50 gramų konjako makaronų
  •   2 kiaušiniai
  •   100 gramų konservuoto tuno
  •   15 žalių alyvuogių be kauliukų
  •   ½ agurko
Majonezui:
  •   1 kiaušinio trynys
  •   Pirmo spaudimo alyvuogių aliejus (~5 šaukštai)
  •   Citrinos sultys
  •   Druska

įdaryti kiaušiniai

Gaminimo eiga:

1. Du kiaušinius į puodą su vandeniu, kai pradės virti, sumažinkite ugnį ir palikite virti 12 minučių. Nusausinkite ir atidėkite, kol visiškai atvės.
2. Ruošiame majonezą. Į dubenį įmušame vieno kiaušinio trynį ir išplakame. Plakant trynį po truputį supilame alyvuogių aliejų. Paskaninkite žiupsneliu druskos ir šlakeliu citrinos sulčių.
3. Į dubenį sudėkite konservuotą tuną, pjaustytas alyvuoges, šaukštelį majonezo, susmulkintus konjako makaronus ir smulkiai pjaustytą agurką. Gerai išmaišykite ir atidėkite.
4. Kiaušinius nulupkite ir perpjaukite pusiau, išimkite trynį ir įmaišykite į įdarą. Pusę trynio pasilikite papuošimui.
5. Į lėkštę sudėkite kiaušinių baltymus ir gausiai užpildykite paruoštu įdaru. Papuoškite susmulkintu tryniu ir žiupsneliu raudonėlio.
Skanaus!

Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.