Aguonų suflė

KETO suflė gali tapti kiekvienos šeimininkės mėgstamu patiekalu, jos labai primena lengvą varškinį pudingą. Jį kepiau “Klauskite daktaro” laidai, kurį rodė besibaigiant 2019 metams – prieš pat Kūčias.

Kaip gaminau  jį ir dar saldainius, galima pamatyti  paspaudus čia:

Pasiruošti 1,5 l talpos kepimo indą: Formą ištepti sviestu, pabarstyti kokoso drožlėmis/maltais riešutais/sėklomis ar miltais. Ant dugno galima padėti šaldytų vyšnių/slyvų ar kitų vaisių.

Aguonų suflė ingredientai:

Papuošimui: šaldytos braškės – atšildyti

Suflė gaminimo eiga:

1.Išplakti baltymus su žiupsneliu druskos. Išdėti į maišymo indą.

2.Aguonas, riešutus, sumalti apie 20 sek. Palikti plakiklio inde.

3. Sudėti supjaustytus apelsinus, trynius, sviestą, saldiklį – viską suplakti apie minutę.

4. Suberti miltus ir dar kartą trumpai suplakti. Išdėti į maišymo indą

5. Supilti paruoštą masę į kepimo formą ir kepti įkaitintoje orkaitėje 180C/25-30 min su oro pūtimu.

Aguonų suflėAguonų suflė

 

Rita Šilenskienė

Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt

Susiję produktai

-10%
5.49
Gaukite 55 taškų.

Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


2 komentarai po “Aguonų suflė