Aguonų suflė

KETO suflė gali tapti kiekvienos šeimininkės mėgstamu patiekalu, jos labai primena lengvą varškinį pudingą. Jį kepiau “Klauskite daktaro” laidai, kurį rodė besibaigiant 2019 metams – prieš pat Kūčias.

Kaip gaminau  jį ir dar saldainius, galima pamatyti  paspaudus čia:

Pasiruošti 1,5 l talpos kepimo indą: Formą ištepti sviestu, pabarstyti kokoso drožlėmis/maltais riešutais/sėklomis ar miltais. Ant dugno galima padėti šaldytų vyšnių/slyvų ar kitų vaisių.

Aguonų suflė ingredientai:

Papuošimui: šaldytos braškės – atšildyti

Suflė gaminimo eiga:

1.Išplakti baltymus su žiupsneliu druskos. Išdėti į maišymo indą.

2.Aguonas, riešutus, sumalti apie 20 sek. Palikti plakiklio inde.

3. Sudėti supjaustytus apelsinus, trynius, sviestą, saldiklį – viską suplakti apie minutę.

4. Suberti miltus ir dar kartą trumpai suplakti. Išdėti į maišymo indą

5. Supilti paruoštą masę į kepimo formą ir kepti įkaitintoje orkaitėje 180C/25-30 min su oro pūtimu.

Aguonų suflėAguonų suflė

 

Rita Šilenskienė

Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt

Susiję produktai

6.10
Gaukite 61 taškų.

Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


2 komentarai po “Aguonų suflė