Reikės (3-4 porcijos):
- 1vnt. pekino kopūsto
- 2vnt. pomidorų
- 2vnt. agurkų
- 4-6 vnt. virtų kiaušinių
- 260g. tuno konservų (savo sultyse)
- šiek tiek poro
Padažui:
- Apie 50ml.,,Coconut Aminos” padažo
- 1v.š. kreminio balzamiko padažo
- 2 skiltelės česnako
- kepintų sezamų aliejaus
- šiek tiek citrinų sulčių
- pipirų
Eiga:
- Išverdame kiaušinius, atvėsiname, nulupame ir perpjauname per pusę.
- Pekino kopūstą, pomidorus, agurkus ir porą supjaustome.
- Dubenėlyje sumaišome visus padažo ingredientus ir įspaudžiame česnaką.
- Pekino kopūstą ir daržoves sumaišome su padažu, dedame į lėkštę, ant viršaus dedame tuną (be skysčio) ir kiaušinį.
- Visas salotas apšlakstome balzamiko actu.
Skanaus!
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes