Reikės:
- 250 g. šmaližiaus arba šokoladinio riešutų kremo
- 50 g. pūstų rudųjų ryžių
- 2 vnt. pieniško šokolado “Nick’s“ su lazdyno riešutais
- Šaukštelis kokosų aliejaus (kad lengviau ištirptų šokoladas)
Eiga:
- Ryžius sumaišome su riešutų kremu.
- Ant kepimo popieriaus valgomu šaukštu formuojame rutuliukus ir juos dedame į šaldiklį, palaikome apie 20 min.
- Ištirpiname šokoladą ir pilname ant rutuliukų, kad šokoladas sustingtų dar porai minučių dedame į šaldytuvą.
Skanaus!
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes