Pusrytinė košė

Pusrytinė košė „Pagal skonį“ – 2 porcijos

Košės gaminimo eiga:

  1. Kruopas nuplauti ir išvirti 12 minučių. Po to užkloti ir palikti brinkti.
  2. Patiekiant įmaišyti druskos, sviesto. Ši pusrytinė košė gali būti patiekiama su įvairiais mėgstamais pagardais.

Pateikiu Jums 2 puikius košių su skirtingais pagardais variantus:

1 variantas – košė su serbentais: juodieji serbentai (atšildyti), anakardžio riešutai, moliūgų sėklos, goji uogos, migdolų aliejus.

košė su serbentais2 variantas – košė su avietėmis avietės (atšildytos), kokosų drožlės, malti sėmenys, kerobos sirupas ir alyvuogių aliejus.

košė su avietėmis

Skanaus Jums linki

Rita Šilenskienė

Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *