Migdoliniai sausainukai – tinka KETO

Migdoliniai sausainukai – ingredientai:

Gaminimo eiga:

  1. Migdolų riešutus ir eritritolį sumalti iki miltų. 10sek./10. Palikti inde.
  2. Sudėti šaltą sviestą, miltus ir sukapoti. 10 sek./10.  Palikti inde.
  3. Įpilti kiaušinius,  citrinos sultis ir sumaišyti 20sek./6 iki tešlos konsistencijos.
  4. Po pusę šaukšto tešlos paskirstyti į dvi kepimo skardas. Suvilgius rankas vandeniu galima paformuoti lygesnį paviršių ir įspausti šakute (nebūtina).
  5. Kepti apie 18-20 min/170C su oro pūtimu. Praėjus pusei laiko, patariu sukeisti skardas vietomis. Atvėsinti.

migdoliniai sausainukai

Skanaus jums linki,

Rita Šilenskienė

Ritos Šilenskienės portretas

Dietistė ir “Pirmo Šaukšto” įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Vienas komentaras po “Migdoliniai sausainukai – tinka KETO