Migdoliniai sausainukai – tinka KETO

Migdoliniai sausainukai – ingredientai:

Gaminimo eiga:

  1. Migdolų riešutus ir eritritolį sumalti iki miltų. 10sek./10. Palikti inde.
  2. Sudėti šaltą sviestą, miltus ir sukapoti. 10 sek./10.  Palikti inde.
  3. Įpilti kiaušinius,  citrinos sultis ir sumaišyti 20sek./6 iki tešlos konsistencijos.
  4. Po pusę šaukšto tešlos paskirstyti į dvi kepimo skardas. Suvilgius rankas vandeniu galima paformuoti lygesnį paviršių ir įspausti šakute (nebūtina).
  5. Kepti apie 18-20 min/170C su oro pūtimu. Praėjus pusei laiko, patariu sukeisti skardas vietomis. Atvėsinti.

migdoliniai sausainukai

Skanaus jums linki,

Rita Šilenskienė

Ritos Šilenskienės portretas

Dietistė ir “Pirmo Šaukšto” įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Vienas komentaras po “Migdoliniai sausainukai – tinka KETO