Kokosiniai rutuliukai – tinka KETO

Kokosiniai rutuliukai – 30 vnt. – ingredientai:

A ingredientai:

B ingredientai:

C ingredientai:

Gaminimo eiga:

  1. A ingredientus sudėti į plakiklį ir sumalti iki miltų. 10-15sek./10. Palikti inde.
  2. Sudėti B ingredientus į plakiklį ir dar kartą viską suplakti iki minkštos košelės. 30sek./10.
  3. Atskirame dubenyje sumaišyti C ingredientus ir į juos supilti plakiklio turinį. Viską gerai permaišyti.

Formavimas ir kepimas:

  1. Formuoti vandenyje pamirkytu šaukštu ar ledų šaukštu ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
  2. Kepti apie 20min./170C su oro pūtimu, kol gražiai paskrus.
  3. Atvėsinti tik tuomet nuimti nuo skardos. Laikosi labai ilgai, nedžiūsta. Šaldytuve galima laikyti 3-4 savaites.

kokosiniai rutuliukai

100 g produkto maistingumas:

Kaloringumas, kcal Baltymų, g Riebalų, g Angliavandenių, g
653 9 128 7

Skanaus jums linki,

Rita Šilenskienė

Ritos Šilenskienės portretas

Dietistė ir “Pirmo Šaukšto” įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.