Migdoliniai sausainukai – ingredientai:
- 150 g migdolų be luobelės
- 100 g eritritolio
- 100 g migdolų riešutų kremo be cukraus (tiks bet koks mėgstamas riešutų kremas)
- 180 g šalto sviesto gabaliukais
- 2 M dydžio kiaušinių
- 1 citrinos
- 100 g migdolų miltų
Gaminimo eiga:
- Migdolų riešutus ir eritritolį sumalti iki miltų. 10sek./10. Palikti inde.
- Sudėti šaltą sviestą, miltus ir sukapoti. 10 sek./10. Palikti inde.
- Įpilti kiaušinius, citrinos sultis ir sumaišyti 20sek./6 iki tešlos konsistencijos.
- Po pusę šaukšto tešlos paskirstyti į dvi kepimo skardas. Suvilgius rankas vandeniu galima paformuoti lygesnį paviršių ir įspausti šakute (nebūtina).
- Kepti apie 18-20 min/170C su oro pūtimu. Praėjus pusei laiko, patariu sukeisti skardas vietomis. Atvėsinti.
Skanaus jums linki,
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes
Planavimo ieškoti šio recepto. Pats atsirado 🙂