Reikės:
- 200gr. vištienos
- 1 paprika
- 0,5 svogūno
- 1 skiltelė česnako
- 1 morka
- 200g konjako makaronai, tallarines
- 4 v.š. padažo “Coconut Aminos”
- 3 v.š. skrudintų sezamo sėklų aliejaus „La Tourangelle“
- 0,5 v.š. medaus
- saujelę Edamame sojos pupelių be ankščių
- pipirų
- druskos
- sezamo sėklų
Eiga:
- Supjaustome vištieną kubeliais, svogūną, morką ir papriką juostelėmis.
- Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame vištieną ir kepame apie 5min ant didelės kaitros, įberiame druskos ir pipirų.
- Tuomet sudedame svogūnus ir smulkintą česnaką, pakepiname kelias minutes ir tuomet sudedame daržoves, kepiname viską dar kelias minutes.
- Padarome padažą: sumaišome “Coconut Aminos”, skrudintų sezamų sėklų aliejų, medų, viską išmaišome ir supilame į keptuvę.
- Nupilame makaronų skysti ir užvirus padažui sudedame makaronus į keptuvę ir kepame 5-7min. kol makaronai sušils.
- Į lėkštę dedame makaronus, Edamame sojų pupeles ir apibarstome sezamo sėklomis
Skanaus!
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes
ĮDOMU!