Konjac makaronai su tofu

konjac makaronai su priedais puodeVieno puodo receptas, tinka keto mitybai.

Konjac makaronai su tofu – ingredientai:

konjac makaronai

  1. Užvirti plačiame puode 1,5 litro vandens. Kol lauksite, supjaustykite per pusę šparagines pupeles. Sumeskite jas į verdantį vandenį. Tuo tarpu išpakuokite makaronus.
  2. Išgriebkite po 2 minučių šparagines pupeles į didesnį dubenėlį – jų paruošimas baigtas. Į tą patį vandenį supilkite makaronus. Priklausomai kokius virsite, laikykitės nuorodos ant pakuotės. Konjac makaronus virti 2 minutes ir tuoj pat perkošti. Pasilikite 100ml nuoviro. Makaronus supilkite prie šparaginių pupelių.
  3. Į tą pačią keptuvę dėkite ghee sviesto, suberkite kubeliais supjaustytą tofu sūrį, įberkite ciberžolės, 50 ml makaronų nuoviro ir aktyviai pamaišykite – ciberžolė turi susimaišyti su tofu ir kubeliai turi gražiai pagelsti nuo ciberžolės ir sugerti visą naudą.
  4. Laikas supilti į keptuvę atgal makaronus ir šparagines pupeles, pagardinti druska, supilti likusį 50 ml nuovirą. Sumažinkite kaitrą, uždenkite ir Pakaitinkite viską dar 2 minutes. Išjunkite. Tuo tarpu susipjaustykite čili, česnakus ir svogūnėlius – juos apibersite jau nudengus dangtį.

konjac makaronai lėkštėje

Valgant pasigardinkite riešutukais ir alyvuogių aliejumi.

Skanaus Jums linki

Rita Šilenskienė

Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *