Kale kopūsto lapų čipsai – tinka KETO

Ingredientai:

“Sausi” ingredientai:

Gaminimo eiga:

  1. Žalius Kale lapus nuplauti, nusausinti, nuplėšti nuo kietojo lapkočio, sudėti į dubenį.
  2. Ant lapų apšlakstyti aliejų ir gerai lapus suminkyti rankomis.
  3. Pabarstyti likusiais sausais ingredientais ir dar kartą viską gerai suminkyti.
  4. Išdėti ant kepimo popieriumi ištiestų kepimo skardų.
  5. Kepti 150-155C su oro pūtimu apie 20min. Po 10 minučių apversti. Atvėsintus laikyti atvirame inde.

Pastaba: jei namuose turite migdolų be luobelių, juos galite susimalti ir turėti savo miltus. Beje, nuostabiausias pienas be jokių priedų bus subėrus lukštentus migdolus į plakiklio indą, įpylus vandens, 1 a.š. eritritolio ar kelis lašus stevijos su vanile, gausite fantastišką naminį migdolų pieną. Jį patariu laikyti stiklainyje, šaldytuve. Daugiau apie riešutų naudas ČIA.

Skanaus jums linki,

Rita Šilenskienė

Ritos Šilenskienės portretas

Dietistė ir “Pirmo Šaukšto” įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.