Chalva – tinka KETO

Gardi naminė chalva be pridėtinio cukraus, be glitimo. Dietistės Ritos Šilenskienės receptas.

Apie saulėgrąžų sėklų naudą skaitykite ČIA.

CHALVA – tinka KETO. Išeiga – 670 g. Gaminimo laikas – 8-10 minučių.

Ingredientai:

Gaminimo eiga:

  1. Sėklas ir saldiklius sumalti iki miltų.
  2. Supilti ištirpintą kokoso aliejų ir kokosų kremą. Viską suplakti iki skystėjančios masės.
  3. Išdėti į formeles ir atšaldyti šaldytuve.

 

chalva

100 g produkto maistinė vertė:

 602 kcal /100 g 17 g baltymų/100 g 52 g riebalų/100 g 15 g angliavandenių/100 g. Tame tarpe 12 g skaidulinių medžiagų ir 3 g natūralių cukrų

Skanaus jums linki,

Rita Šilenskienė

Ritos Šilenskienės portretas

Dietistė ir “Pirmo Šaukšto” įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.