Chalva – tinka KETO

Gardi naminė chalva be pridėtinio cukraus, be glitimo. Dietistės Ritos Šilenskienės receptas.

Apie saulėgrąžų sėklų naudą skaitykite ČIA.

CHALVA – tinka KETO. Išeiga – 670 g. Gaminimo laikas – 8-10 minučių.

Ingredientai:

Gaminimo eiga:

  1. Sėklas ir saldiklius sumalti iki miltų.
  2. Supilti ištirpintą kokoso aliejų ir kokosų kremą. Viską suplakti iki skystėjančios masės.
  3. Išdėti į formeles ir atšaldyti šaldytuve.

 

chalva

100 g produkto maistinė vertė:

 602 kcal /100 g 17 g baltymų/100 g 52 g riebalų/100 g 15 g angliavandenių/100 g. Tame tarpe 12 g skaidulinių medžiagų ir 3 g natūralių cukrų

Skanaus jums linki,

Rita Šilenskienė

Ritos Šilenskienės portretas

Dietistė ir “Pirmo Šaukšto” įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.