Vištienos ir daržovių juostelės su jogurtiniu padažu

Reikės:

Eiga:

  1. Supjaustome juostelėmis vištieną, saldžią bulvę bei cukiniją.
  2. Išplakame dubenėlyje kiaušinius, įmaišome druską ir pipirus.
  3. Visas juosteles sudedame į kiaušinio plakinį, sumaišome, kad viskas tolygiai pasidengtų.
  4. Imame po vieną juostelę ir apvoliojame migdolų miltuose.
  5. Kepame juosteles karšto oro gruzdintuvėje arba orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje, 10-15 min.
  6. Kol juostelės kepa paruošiame padažą: į natūralų jogurtą dedame smulkintą česnaką, įpilame šiek tiek citrinos sulčių, sirupo, įberiame druskos, pipirų ir petražolių. Viską gerai išmaišome.
  7. Keptas juosteles patiekiame su jogurtiniu padažu, skanaus!


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.