Reikės:
- 300g. vištienos
- 1 cukinijos
- 1 saldžios bulvės
- migdolų miltų
- 2 kiaušinių
- 5 v.š. natūralaus jogurto
- citrinų sulčių
- 1a.š. probiotinės ląstelienos sirupo “Nick’s Fiber Syrup Maple”
- 2 galvučių česnako
- druskos
- pipirų
- džiovintų petražolių
Eiga:
- Supjaustome juostelėmis vištieną, saldžią bulvę bei cukiniją.
- Išplakame dubenėlyje kiaušinius, įmaišome druską ir pipirus.
- Visas juosteles sudedame į kiaušinio plakinį, sumaišome, kad viskas tolygiai pasidengtų.
- Imame po vieną juostelę ir apvoliojame migdolų miltuose.
- Kepame juosteles karšto oro gruzdintuvėje arba orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje, 10-15 min.
- Kol juostelės kepa paruošiame padažą: į natūralų jogurtą dedame smulkintą česnaką, įpilame šiek tiek citrinos sulčių, sirupo, įberiame druskos, pipirų ir petražolių. Viską gerai išmaišome.
- Keptas juosteles patiekiame su jogurtiniu padažu, skanaus!
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes