Šokoladiniai keksiukai su putėsiu

Reikės:

Eiga:

  1. Sumaišome Sukrin šokoladinio putėsio turinį su 200ml. pieno, išplakame mišinį stipriausiu mikserio rėžimu apie 3-5 minutes ir paliekame jį atvėsti šaldytuve ne mažiau nei valandai.
  2. Supilame šokoladinio pyrago mišinį į didelį dubenį, įpilame 300 ml vandens, 100 ml neutralaus aliejaus, įmušame 3 kiaušinius. Gerai išmaišome ir išpilstome tešlą į norimą keksiukų formą. Kepame orkaitėje 175° temperatūroje maždaug 25 min.
  3. Naudodamiesi konditeriniu švirkštu ar maišeliu, uždedame šokoladinį putėsį ant keksiuko ir jį papuošiame avietėmis.

Skanaus!


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.