Kai taip karšta, norisi tik gaivaus, paprasto maisto. Pasidarykite sočius pietus per 5 minutes.
Vasariški pietūs – 2 porcijos:
- 1 rikotos sūrio (250 g);
- 200 g natūralaus jogurto;
- 350 g sezoninių uogų (mėlynių, žemuogių, aviečių ir pan.);
- 3-4 v.š. kerobo sirupo;
Atsigerti: žolelių arbatos ar atvėsinto kokoso vandens.
Vasariški pietūs – gaminimo eiga:
Iš karto lėkštėse sumaišykite jogurtą su rikotos sūriu, pašlakstykite kerobo sirupu ir uždėkite uogų.
Skanaus jums linki,
Rita Šilenskienė
Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.
Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes
Jus su savo komanda dirbate gan įdomų ir reikalingą zmonėms darbą. Sėkmes darbe, asmeniniame gyvenime.
Pagarbiai
Algis Daniusevicius