Tortas su “samanomis” ir varškės kremu

Ingredientai:

Biskvitas:

Sulaistymas (“samanos”):

Kremas:

Papuošimui galite naudoti šviežias braškes, šilauoges, avietes ar kitas Jums patinkančias uogas.

Gaminimo eiga

Biskvitas:

1. Špinatus ir MCT kokosų aliejų sudedame į maisto smulkintuvą ir sutriname iki tyrės.

2. Į gautą tyrę smulkintuve sudedame visus likusius ingredientus (miltus, Nick’s saldiklių mišinį, kepimo miltelius ir vanilės skonio stevijos lašų) ir dar kartą triname iki vientisos masės.

3. Gautą masę pilame į kepimo popieriumi padengtą kepimo indą ir kepame 180C apie 60 minučių.

4. Iškepusį biskvitą atvėsiname ant grotelių.

5. Atvėsus nupjauname biskvito viršų (apie trečdalį). Didesnę dalį atidedame torto pagrindui.

6. Nupjautą biskvito viršų sutrupiname pirštais ir pusę gautos masės sumaišome su natūralaus saldiklių mišiniu Nick’s „use like sugar“ , matcha arbata ir citrinų sultimis. Turi gautis sulaistytas, šlapias biskvitas.

7. Kitą pusę trupinto biskvito atidedame papuošimui.

8. Varškę, grūdėtą varškę ir saldiklių mišinį sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos masės.

9. Gauta masę sumaišome su uogomis. (Jeigu naudojate šaldytas uogas – prieš tai jas atitirpinkite).

10. Ant biskvito pagrindo dedame sumaišytą kremą.

11. Kremą padengiame sulaistytu biskvitu.

12. Ant sulaistyto biskvito sluoksnio dedame šviežias uogas ir jas apibarstome nelaistyta trupinto biskvito dalimi.

Skanaus Jums linki, 

Gabija Masionytė (Instagram – @centneriukas)


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.