Špinatų desertiniai vafliai

Ingredientai:

„Šlapi ingredientai“

špinatų vafliai

„Sausi“ ingredientai:

Gamybos eiga:

  1. Moliūgo sėklas sumalti iki miltų 10sek./10. Palikti inde.
  2. Sudėti visus šlapius ingredientu“ ir suplakti iki vientisos žalios masės 1min./10. Palikti inde.
  3. Sudėti sausus ingredientus ir dar kartą sumaišyti, kol tešla sutirštės. 20sek./7.

Pirmą kartą kepant, patepti keptuvę kokosų aliejumi. Patiekti blynelius–vafliukus su natūraliu jogurtu.

Rita Šilenskienė

Receptą Jums paruošė: subalansuotos mitybos ekspertė Rita Šilenskienė


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Vienas komentaras po “Špinatų desertiniai vafliai