Ingredientai:
- 100 g moliūgų sėklų
„Šlapi ingredientai“
- 4 kiaušiniai
- 200 g varškės 9proc.
- 200 g vandens
- 80 g natūralių džiovintų abrikosų
- 20 lašų stevijos su vanile
- 70 g špinatų
- 50 g kokosų aliejaus
„Sausi“ ingredientai:
- 100-120 g. migdolų miltų
- 20 g (1 v.š. ) moliūgų baltymų miltelių arba kanapių miltų
- 2 nubraukti a.š. guaro ar ksantano dervos
Gamybos eiga:
- Moliūgo sėklas sumalti iki miltų 10sek./10. Palikti inde.
- Sudėti visus šlapius ingredientu“ ir suplakti iki vientisos žalios masės 1min./10. Palikti inde.
- Sudėti sausus ingredientus ir dar kartą sumaišyti, kol tešla sutirštės. 20sek./7.
Pirmą kartą kepant, patepti keptuvę kokosų aliejumi. Patiekti blynelius–vafliukus su natūraliu jogurtu.
Receptą Jums paruošė: subalansuotos mitybos ekspertė Rita Šilenskienė
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes
o jaigu negali pieno produktu valgyt tai kuo pakeisti varškę?