Reikės:
- 2 vnt. bananų
- 1 vnt. pieniško šokolado “Nick’s“ su lazdyno riešutais, 75 g.
Eiga:
- Supjaustome bananus riekelėmis.
- Vandens vonelėje ištirpdome šokoladą: į vieną puodą įpilame vandens, ant viršaus uždedame antrąjį mažesnį puodą ir į jį sudedame smulkintą šokoladą. Verdame ant vidutinės ugnies ir nuolat maišome, kol šokoladas visiškai ištirpsta.
- Smeigiame banano riekeles smeigtuku ar dantų krapštuku, pamirkome šokolade ir dedame ant kepimo popieriumi išklotos lekštės.
- Aplietus šokoladu bananų gabaliukus dedame į šaldiklį kol šokoladas sustings.
Skanaus!
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes