Gaivios salotos su daigais

Nėra jau taip blogai su šakninėmis daržovėmis žiemą: ropės, kaliaropės, pailgi balti Daikono ridikai, apvalūs desertiniai ridikai, petražolės šaknis, pastarnokas, bulvinė saulėgrąža, mokos įvairių spalvų bei raugintos morkos, poras. Jei neturite vienos ar kitos daržovės, jokia bėda – į salotas dėkite ką turite.

Šiandien į mano gaivių salotų dubenėlį pateko:

  • morka – susmulkinti šiaudeliais;
  • cukinija – susmulkinti šiaudeliais;
  • paprika – supjaustyti kubeliais;
  • baltas ridikas – susmulkinti šiaudeliais;
  • avokadas – išskobti šaukšteliu;
  • daug gražių didelių špinatų lapų – susmulkinti;
  • 2 lapai kale kopūsto – susmulkinti ir suglamžyti;
  • kanapių sėklos ir aliejus;
  • 1 v.š. obuolių eko actas;
  • 2 v. š. sezamo pasta;
  • šiek tiek druskos ir pipirų;
  • saujelė liucernos daigų.

Šios salotos su daigais tinka bet kada ir prie bet ko, o kiekis neribojamas!

Rita Šilenskienė

Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt

Susiję produktai


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Vienas komentaras po “Gaivios salotos su daigais