VIDEO receptą rasite ČIA.
Patiekalui pagaminti reikės (4 porcijos):
- 1-2 krūtinėlės;
- 1 svogūno;
- 100 g. bolivinės bolandos (quinoa) kruopų;
- 300 g. moliūgo;
- 1 v.š. lydyto (ghee) sviesto;
- 150 ml. vištienos sultinio.
Prieskoniai: druska, pipirai, saldžioji raudonoji paprika, mairūnas, česnakas.
Patiekti reikalingi produktai: alyvuogės, smulkialapės salotos, švieži svogūno laiškai, citrinos sultys.
Gaminimo eiga:
- Ištirpinti sviestą, suberti prieskonius ir smulkiai supjaustytus svogūnus. Nuolat maišant pakepti 2 minutes.
- Suberti kubeliais supjaustytą paukštieną, kruopas apkepti 2-3 minutes.
- Supilti sultinį, moliūgo kubelius, uždengti ir troškinti 25 minutes.
- Patiekti su sultenėmis ar kitomis smulkialapėmis salotomis, pabarstyti smulkintais svogūno laiškais, alyvuogėmis be kauliukų ir pašlakstyti citrinos sultimis.
Skanaus jums linki,
![](https://pirmassaukstas.lt/wp-content/uploads/2020/04/IMG_3221-800x533-1-e1624184169585.jpeg)
Rita Šilenskienė
Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.
Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt
![](https://pirmassaukstas.lt/wp-content/uploads/2019/09/DSC_5317-e1569523180886.jpg)
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes