Ingredientai:
- 1 obuolio
- 2 kiaušinių
- 120g graikiško jogurto
- 3 šaukštų saldiklio (naudojau eritritolį)
- 1 šaukštelio cinamono
- 60g avižinių miltų
- 40g migdolų miltų
- 1 šaukštelio kepimo sodos
- Žiupsnelio druskos
- Kakavos sviesto (kepimui)
Papuošimui:
Gaminimo eiga:
- Obuolį sutarkuojame.
- Į dubenį dedame kiaušinius, graikišką jogurtą, saldiklį ir druską. Viską gerai išmaišome. Sudedame tarkuotą obuolį ir vėl viską permaišome.
- Į kitą dubenį supilame migdolų ir avižinius miltus, beriame kepimo sodos ir išmaišome. Išmaišytus miltus supilame į obuolių masę ir gerai išmaišome. Paliekame apie 10-15min pastovėti kol miltai šiek tiek išbrings.
- Keptuvę patepame kakavos sviestu ir dedame kepti blynus.
- Iškeptus blynus sudedame į lėkštę, ant viršaus dedame kelis šaukštus ledų ir viską apšlakstome Nick‘s klevų sirupu.
Skanaus!
Receptas pagal: Deividą Prunskų, Instagram: @d.p.kitchen
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes