Reikės:
- 1 kiaušinis;
- Milinuts migdolų miltai;
- Rudas cukrus (vietoje cukraus galima naudoti Nick’s Fiber Syrup Maple);
- Riešutų kremas;
- Traškus pieniškas šokoladas „Nick’s“ su lazdyno riešutais.
Eiga:
- Visus ingredientus tarpusavyje sumaišome.
- Iš gautos masės formuojame tešlos rutuliukus.
- Rutuliukus išdėliojus ant skardos su šakute suspausti.
- Įkaitintoje orkaitėje, 190 laipsnių, kepti iki ~15min.
Skanaus!
Receptas pagal: Sonatą Ščiukinaitę, Instagram: @sciukinaite.
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes