KOKOSINIAI SAUSAINIAI SU KAKAVOS PUPELĖMIS 33 vnt.

Ingredientai A:

200 g klokoso drožlių
150 g ištirpinto kokoso aliejaus
150 g augalinio pieno ar vandens
60 g eritritolio ar ksilitolio
100 g maskarpone sūrio – keto variantui arba 1 bananas

Ingredientai B:

70 g kokoso miltų – persijoti
30 g skaldytų kakavos pupelių

 

EIGA:

A ingredientus sudėti į plakiklį ir suplakti iki košelės. 1 min./9.
Maišymo dubenyje sumaišyti sausus ingredientus B ir į juos supilti suplaktą masę.
Užminkyti tešlą.

Formuoti nedidelius rutuliukus, įspausti po migdolą. Dėti ant kepimo kilimėlio.

Kepti apie 15min./175C su oro pūtimu. Atvėsinti ir tik tuomet nuimti nuo skardos.

 

Receptą parengė dietistė Rita Šilenskienė


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.