KOKOSINIAI SAUSAINIAI SU KAKAVOS PUPELĖMIS 33 vnt.

Ingredientai A:

200 g klokoso drožlių
150 g ištirpinto kokoso aliejaus
150 g augalinio pieno ar vandens
60 g eritritolio ar ksilitolio
100 g maskarpone sūrio – keto variantui arba 1 bananas

Ingredientai B:

70 g kokoso miltų – persijoti
30 g skaldytų kakavos pupelių

 

EIGA:

A ingredientus sudėti į plakiklį ir suplakti iki košelės. 1 min./9.
Maišymo dubenyje sumaišyti sausus ingredientus B ir į juos supilti suplaktą masę.
Užminkyti tešlą.

Formuoti nedidelius rutuliukus, įspausti po migdolą. Dėti ant kepimo kilimėlio.

Kepti apie 15min./175C su oro pūtimu. Atvėsinti ir tik tuomet nuimti nuo skardos.

 

Receptą parengė dietistė Rita Šilenskienė


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.