Ingredientai A:
200 g klokoso drožlių
150 g ištirpinto kokoso aliejaus
150 g augalinio pieno ar vandens
60 g eritritolio ar ksilitolio
100 g maskarpone sūrio – keto variantui arba 1 bananas
Ingredientai B:
70 g kokoso miltų – persijoti
30 g skaldytų kakavos pupelių
EIGA:
A ingredientus sudėti į plakiklį ir suplakti iki košelės. 1 min./9.
Maišymo dubenyje sumaišyti sausus ingredientus B ir į juos supilti suplaktą masę.
Užminkyti tešlą.
Formuoti nedidelius rutuliukus, įspausti po migdolą. Dėti ant kepimo kilimėlio.
Kepti apie 15min./175C su oro pūtimu. Atvėsinti ir tik tuomet nuimti nuo skardos.
Receptą parengė dietistė Rita Šilenskienė
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes