Baltasis desertas – 80 kubelių. Tinka KETO

INGREDIENTAI A:

INGREDIENTAI B:                                                             

  • 170 g moliūgų sėklų
  • 50 g goji uogų

INGREDIENTAI C:

  • 500 g kokoso drožlių
  • 100 g kokoso aliejaus
  • 500 g kokoso sviesto

baltasis desertas

Gaminimo eiga:

  1. A ingredientus sudėti į mikserio indą ir pasmulkinti iki smulkių gabaliukų. 15sek/7. Išberti į maišymo dubenį.
  2. Į šią masę įmaišyti B ingredientus.
  3. Ištirpinti puodelyje ant mažos kaitros kokoso aliejų ir sviestą.
  4. Kokoso drožles suberti nį mikserio indą ir pasmulkinti iki miltų. 1min./10. Išberti į maišymo dubenį.
  5. Viską dubenyje permaišyti ir supilti ištirpintą kokoso sviestą su aliejumi. Geriausia suminkyti viską rankomis, kad neliktų sausų gabaliukų.
  6. Masę išdėti į plastikinius indelius, suspausti ir aštriu įrankiu supjaustyti norimo dydžio gabaliukais.
  7. Palikti šaldytuve nakčiai. Išėmus iš indelio sulaužyti gabaliukais. Laikant šaldytuve, jie bus kiti. Laikant spintelėje, gali suminkštėti ir trumpiau galios.

Skanaus jums linki,

Rita Šilenskienė

Ritos Šilenskienės portretas

Dietistė ir “Pirmo Šaukšto” įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.