INGREDIENTAI A:
- 200 g graikinių riešutų – išmirkyti kelias valandas, nuplauti
- 200 g sezamų sėklų
- 100 g lazdyno ar anakardžių riešutų
- 2 pipetės stevijos su pasirinktu skoniu
- 40 g eritritolio
INGREDIENTAI B:
- 170 g moliūgų sėklų
- 50 g goji uogų
INGREDIENTAI C:
- 500 g kokoso drožlių
- 100 g kokoso aliejaus
- 500 g kokoso sviesto
Gaminimo eiga:
- A ingredientus sudėti į mikserio indą ir pasmulkinti iki smulkių gabaliukų. 15sek/7. Išberti į maišymo dubenį.
- Į šią masę įmaišyti B ingredientus.
- Ištirpinti puodelyje ant mažos kaitros kokoso aliejų ir sviestą.
- Kokoso drožles suberti nį mikserio indą ir pasmulkinti iki miltų. 1min./10. Išberti į maišymo dubenį.
- Viską dubenyje permaišyti ir supilti ištirpintą kokoso sviestą su aliejumi. Geriausia suminkyti viską rankomis, kad neliktų sausų gabaliukų.
- Masę išdėti į plastikinius indelius, suspausti ir aštriu įrankiu supjaustyti norimo dydžio gabaliukais.
- Palikti šaldytuve nakčiai. Išėmus iš indelio sulaužyti gabaliukais. Laikant šaldytuve, jie bus kiti. Laikant spintelėje, gali suminkštėti ir trumpiau galios.
Skanaus jums linki,
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes