Reikės:
- ,,Sukrin” šokoladinio pyrago mišinio
- 300ml vandens
- 3 vnt kiaušinių
- 100 ml aliejaus (rekomenduojame kokosų)
- šokoladinio putėsio ,,Sukrin”
- 200 ml pieno
- aviečių
Eiga:
- Sumaišome Sukrin šokoladinio putėsio turinį su 200ml. pieno, išplakame mišinį stipriausiu mikserio rėžimu apie 3-5 minutes ir paliekame jį atvėsti šaldytuve ne mažiau nei valandai.
- Supilame šokoladinio pyrago mišinį į didelį dubenį, įpilame 300 ml vandens, 100 ml neutralaus aliejaus, įmušame 3 kiaušinius. Gerai išmaišome ir išpilstome tešlą į norimą keksiukų formą. Kepame orkaitėje 175° temperatūroje maždaug 25 min.
- Naudodamiesi konditeriniu švirkštu ar maišeliu, uždedame šokoladinį putėsį ant keksiuko ir jį papuošiame avietėmis.
Skanaus!
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes