Ingredientai:
- 1 skardinė konservuotų juodųjų pupelių
- 20g migdolų miltų
- 30g avižinių miltų
- 4 šaukštų ksilitolio
- Žiupsnelio druskos
- 1 šaukšto Nick‘s klevų sirupo
- 1 šaukšto šokoladinio kremo
- 2 šaukštų kakavos
- 2 kiaušinių
- 1/2 šaukštelio kepimo sodos
- 1/2 plytelės becukrio šokolado Nick‘s
Gaminimo eiga:
- Visus ingredientus sudedame į trintuvą (apart šokolado) ir gerai sutriname iki vientisos masės.
- Kepimo formą patepame kokosų aliejumi (tam, kad kepimo popierius priglustų prie kepimo formos sienelių) ir padengiame kepimo popieriumi.
- Supilame braunio masę ir ant viršaus išdeliojame smulkinto šokolado Nick‘s ir dedame kepti į įkaitintą orkaitę viršus/apačia 175c 25min.
Patarimas:
- Naudojau stačiakampią 32×24 kepimo formą. Galite rinktis ir apvalią 18-24cm skersmens kepimo formas. Kuo kepimo forma bus mažesnė, tuo storesnis braunis iškeps. Jei gaminsite mažoje formelėje kepimo laikas gali prailgėti iki 30min.
Skanaus!
Receptas pagal @d.p.kitchen Instagram.
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes