Apelsininiai keksiukai – tinka KETO

Apelsininiai keksiukai – 16 vnt.

Patiekalui pagaminti reikės:

Papildomai: 30 g. goji uogų arba kitų uogų.

Ingredientai

Gaminimo eiga:

  1. Visus ingredientus sudėti į plaktuvą ir suplakti iki vientisos minkštos masės 1min./10.
  2. Į tešlą įmaišyti džiovintas goji uogas ir tešlą paskirstyti į keksines formeles. Kepti 25-30 min./175°C su oro pūtimu. Stebėti, kad keksiukai gražiai iškiltų ir paruduotų paviršius, bet neapsviltų. Atvėsinti ir išimti iš formelių.

Apelsininiai keksiukai

100 g. maistinė vertė:

  • Kalorijos – 390 kcal.
  • Baltymai – 12 g.
  • Riebalai 31 g.
  • Angliavandeniai 14 g.

Skanaus jums linki,

Rita Šilenskienė

Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Vienas komentaras po “Apelsininiai keksiukai – tinka KETO