VIDEO receptą rasite ČIA.
Patiekalui pagaminti reikės (4 porcijos):
- 1-2 krūtinėlės;
- 1 svogūno;
- 100 g. bolivinės bolandos (quinoa) kruopų;
- 300 g. moliūgo;
- 1 v.š. lydyto (ghee) sviesto;
- 150 ml. vištienos sultinio.
Prieskoniai: druska, pipirai, saldžioji raudonoji paprika, mairūnas, česnakas.
Patiekti reikalingi produktai: alyvuogės, smulkialapės salotos, švieži svogūno laiškai, citrinos sultys.
Gaminimo eiga:
- Ištirpinti sviestą, suberti prieskonius ir smulkiai supjaustytus svogūnus. Nuolat maišant pakepti 2 minutes.
- Suberti kubeliais supjaustytą paukštieną, kruopas apkepti 2-3 minutes.
- Supilti sultinį, moliūgo kubelius, uždengti ir troškinti 25 minutes.
- Patiekti su sultenėmis ar kitomis smulkialapėmis salotomis, pabarstyti smulkintais svogūno laiškais, alyvuogėmis be kauliukų ir pašlakstyti citrinos sultimis.
Skanaus jums linki,
Rita Šilenskienė
Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.
Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes